Bewonder het prachtige Nederland

Met het mooie weer in aantocht is het weer tijd om de leuke zomerplannen op tafel te toveren. Wat dacht u eens van een prachtige rondvaart over de 4 sluizen van Den Bosch?

Gedurende deze rondvaart gaat over de oude gedeelten van Den Bosch. Hierbij moet u denken aan het Zuid-Willemsvaart, het Máximakanaal, de Maas en de Dieze. Tijdens deze mooie rondvaart ervaart u maar liefst 5 uur lang al het moois van de omgeving en ziet u het duidelijke verschil tussen de oude en nieuwe vaarwegen. Zeker een unieke ervaring dus!

Weet u nog niet wanneer u dit leuke uitje wilt plannen? Dan helpen wij u een handje.
Deze prachtige rondvaart gaat op de volgende data:
10 en 24 mei
7 en 21 juni
5 en 19 juli
2 , 16 en 30 augustus
13 en 27 september

Wacht niet te lang met het informeren naar deze leuke rondvaart, want ook anderen weten deze prachtige rondvaart te vinden!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.