3 TIPS voor een nachtje weg en 2 dagen golfen

Bent u opzoek naar een lekker nachtje weg om 2 dagen te gaan golfen? Dan bent u hier echt op het goede adres. Voor u hebben we deze 3 tips uitgezocht zodat er niet meer gezocht hoeft te worden. Nieuwsgierig naar de 2 dagen golfen arrangementen? Lees dan snel verder!

Geweldig 2-Daags Golfarrangement in Brabant

2 dagen golfen arrangement hotelTijdens dit toffe arrangement gaat u genieten in Brabant. Het mooie hotel ligt in het gezellige dorpje Made. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Ook is er de mogelijkheid om te gaan zeilen. Naast een lekkere overnachting heeft u de kans om uw golf skills te laten zien. U kunt namelijk 2 keer golfen bij verschillende banen. U kunt kiezen uit maar liefst 5 golfbanen! klik hier om het arrangement te bekijken 

Sportief Golfen en nachtje weg in Belgie

2 dagen golfen arrangement hotelHeerlijk genieten en dat net over de grens in Belgie. Overnachten bij een hotel aan de baan. Kiezen uit 3 golfbanen en lekker sportief bezig zijn. Voor de golfliefhebber is dit HET perfecte uitje. De kamer van het hotel zijn uitgerust met moderne apparatuur. De badkamers zijn voorzien van een bad, douche, toilette en wastafel.

Klik hier voor meer golfarrangementen in Belgie

2-daags Culinair Golfarrangement in Alkmaar met 2 dagen golfen

2 dagen golfen arrangement hotelTijden dit 2 dagen golfen arrangement gaat u bijzonder overnachten. U gaat namelijk overnachten in een oud gevangenis gebouw!  Daarnaast zijn er ook 2 greenfees op 2 verschillende en uitstekende golfbanen bij het arrangement inbegrepen. Dat u in een oud gevangenis gebouw gaat overnachten hoeft niet te betekenen dat er geen luxe bij komt kijken. Met de faciliteiten die er zijn zoals een flat screen TV, een Chromecast en een inloop douche gaat u dus niet te kort komen als het om luxe gaat.

Kijk hier voor ons volledige aanbod op golfweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Troy Mom
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805