Geniet samen met de vriendinnen van een ontspannen weekendje weg in Overijssel, nabij de prachtige Sallandse Heuvelrug. Jullie verblijven in een comfortabele 4-persoonsbungalow en genieten daarnaast tijdens jullie verblijf van leuke activiteiten, zoals bowlen en een High-Tea. Kortom, kom genieten met de vriendinnen van dit 2-daags Vriendinnenuitje met activiteiten.

Overnachten op een vakantiepark tijdens het 2-daags Vriendinnenuitje

Het vakantiepark ligt vlakbij de Holterberg, een prachtig natuurgebied waar jullie kunnen wandelen, fietsen en wellicht wilde dieren kunnen spotten. Het park biedt comfortabele vakantiehuizen, waardoor het geschikt is voor jong en oud. Het is een ideale bestemming om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Jullie overnachten in een 4-persoons Bungalow met een gezellige woonkamer, volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers en een ruime badkamer. De bungalows tijdens het 2-daags Vriendinnenuitje met activiteiten zijn voorzien van frisse kleuren en comfortabel meubilair.

Leuke activiteiten tijdens het Vriendinnenuitje

Tijdens jullie verblijf kunnen jullie deelnemen aan leuke activiteiten, zoals bowlen in de bowlingkelder met twee banen. Als ontspannen samenzijn, kunnen jullie ook genieten van een heerlijke High Tea. De High Tea bestaat uit onbeperkt koffie, thee en jus d’orange, verschillende zoete hapjes en hartige hapjes, waaronder sandwiches.

Omgeving van de Sallandse Heuvelrug

In de omgeving van de Sallandse Heuvelrug is er genoeg te beleven. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug biedt prachtige wandel- en fietsroutes, perfect voor natuurliefhebbers. Daarnaast zijn er gezellige dorpen en steden in de buurt waar je kunt winkelen of cultuur kunt opsnuiven. Voor wat meer spanning en sensatie kun je een bezoek brengen aan Avonturenpark Hellendoorn of mountainbiken over modderige paden.

Kortom, het 2-daags Vriendinnenuitje met activiteiten in Overijssel biedt de perfecte gelegenheid om samen te genieten van een ontspannen en gezellig weekend vol leuke activiteiten en prachtige natuur! 

Kijkt u voor ons gehele aanbod aan vriendinnenuitjes ook eens op: Vriendinnenweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur