Ga samen met je vriendinnen even een weekendje weg om op en top te genieten! Wij bieden een groot aanbod van vriendinnenweekendjes die u kunt vinden op Vriendinnenweekend.nl Wij hebben voor u een unieke TOP 3 samengesteld.

Weekendje weg met Vriendinnen – TOP 3

Weekendje met vriendinnen in de Weerribben – Leuke Workshop, High Wine, ontbijt en avondeten

Bij dit onvergetelijke vriendinnenweekend verblijft u met zijn allen in één groepsaccommodatie in de Weerribben. Dit restaurant is gelegen in het prachtige dorpje Paasloo. Het weekend zit ook boordevol leuke activiteiten, ontbijt, bbq of gourmet en lekkere plate. Alles er op en er aan dus dat wordt lekker genieten en relaxen!

Vriendinnenweekend op de Veluwe – Scooteren, High Tea, Escaperoom

Verblijf op de prachtige Veluwe aan de rand van het bos in een prachtige Finse Chalet. Ontsnap samen met je vriendinnen uit de escaperoom door goed samen te werken, maak gebruik van een heerlijke high tea om lekker bij te kletsen en ontdek nog meer van het Nationaalpark de Veluwezoom op de scooter. Een onvergetelijk weekendje weg met vriendinnen!

Vriendinnenweekend met heerlijke Wellness aan Zee

Lekker met vriendinnen een weekendje genieten in Egmond aan Zee. In en rondom het 4-sterren hotel is er van alles te doen en het strand ligt op slechts 100 meter van het hotel. Met de meiden relaxen, genieten aan het strand en lekker een terrasje pakken. Kom ook genieten met vriendinnen!

Bent u opzoek naar een Wellness weekendje samen met uw vriendinnen? Neem dan een kijkje op Verwenweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Vriendinnenweekend.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Bel: 088-5405820

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.