Bent u even toe aan een paar dagen weg gezellig met uw hond? Boek dan dit 3-daags hotelarrangement weg en kom een weekendje weg met hond genieten. Wandel met diverse wandelroutes in de omgeving en geniet heerlijk in de bossen samen met uw hond.

Prachtige omgeving tijdens het weekendje weg met hond

U kunt heerlijk wandelen in de prachtige omgeving van het heuvelachtige Montferland. Daarnaast kunt u ook lekker winkelen in Doetinchem, Arnhem of het Duitse Bocholt Doesburg, Bronkhorst, ’s-Heerenberg en Zutphen, juist bekend om de sfeervolle steegjes en cultuur liggen op korte afstand van Zeddam.

Gastvrij hotel in Zeddam

Het hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid bovenop staat. Alle 49 hotelkamers zijn sfeervol ingericht en zijn voorzien van douche, toilet, tv, gratis internet en telefoon. In een deel van het hotel is een lift beschikbaar. Het hotel is rolstoel toegankelijk. Het hotel is daarnaast een prima plaats om eens heerlijk tot rust te komen in de lounge of op uw luxe kamer. Er is een ruime eigen parkeerplaats en een overdekte fietsenstalling.

Tijdens dit weekendje weg met hond geniet u van de prachtige omgeving van het heuvelachtige Montferland en wandelt u zo de bossen in. Klik voor meer mogelijkheden tot een weekendje weg met hond op: Hotelidee.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805