Duik de Twentse natuur in

Ontdek de schoonheid van de natuur met dit 3-daags wandelarrangement in Twente! In heel Twente liggen diverse wandelroutes. Van korte tot lange routes, voor iedere wandelaar is er wel een uitdaging te vinden. Bijvoorbeeld een bosrijke route of wandelt u toch liever langs de weilanden? Na het wandelen komt u tot rust op onze heerlijke landgoed. Rust, romantiek en vitaliteit, dit zijn de sleutelwoorden die het landgoed kenmerken.

Beleef het landleven tijdens het wandelarrangement in Twente

Ons heerlijke landgoed ligt net buiten Lattrop, een rustiek dorpje in het noordoosten van Twente, onderdeel van de gemeente Dinkelland. De omgeving wordt gedomineerd door het Twentse coulisselandschap, waarin ongerepte natuur en agrarische grond elkaar harmonisch afwisselen. De prachtige omgeving nodigt als vanzelf uit om het landleven op een stijlvolle manier te beleven. Wat dacht u van een wandeling door verscholen zandpaden en langs authentieke boerderijtjes? Zo beleeft u het gevoel van stijlvol landleven. Kortom, een mooie plek om te genieten van het wandelarrangement in Twente!

Overnachten op een Landgoed

Het landgoed telt 13 hectare en is voorzien van 77 luxe suites. Deze zijn zowel verdeeld over het landgoed als gelegen in het hotelgebouw.

Laat u verwennen door chefkok Rob Fiselier en zijn team. Een uitgebreid 3-gangen diner van de chef of een borrel met bijpassende hapjes.

Op het landgoed zijn diverse faciliteiten te vinden zoals pitch & puttinggreens, drivingrange, saunafaciliteiten, 20 meter zwembad, tennisbanen en cardio fittness en Kinesis studio.

Bent u een wandelliefhebber? Geniet dan van dit 3-daags Wandelarrangement in Twente!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.