Tegenwoordig kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder onze mobiele telefoon. Of u nou een WhatsApp bericht stuurt naar familie of een online videomeeting houdt met collega’s, we gebruiken de telefoon overal voor. Gemiddeld gebruikt een Nederlander zijn of haar mobiele telefoon 2 uur en 21 minuten per dag! Des te meer reden om deze goed te beveiligen en te beschermen.

Het is dus belangrijk om de iPhone goed te beschermen. Gelukkig is er een relatief goedkope oplossing. Onder het mom van “voorkomen is beter dan genezen”, zijn er iPhone-hoesjes in allerlei soorten en maten. Het maakt dus wat voor iPhone u heeft, er zijn beschermhoesjes van een iPhone 7 Plus hoesje tot een iPhone 13 Pro Max hoesje.

Zoals gezegd, zijn mobiele telefoons haast niet meer weg te denken. Sinds de jaren ‘90 is het gebruik van de mobiele telefoon sterk gestegen. Het steeg nog een stuk harder toen in 2002 de eerste mobiele telefoon met internet werd uitgebracht. Internet werd steeds belangrijker in op professioneel gebied maar ook voor dagelijks gebruik. Het mobiele internet was dus niet alleen voor zakenmannen een gegeven, steeds meer mensen gebruikten het ook in hun vrije tijd.

Een paar jaar later, in 2007, gaf Steve Jobs de legendarische presentatie over de eerste iPhone. Hij bracht met Apple een revolutionaire gebruiksvriendelijke smartphone op de markt, de iPhone. Deze telefoon had toegang tot 2G internet. Honderden, dan wel duizenden mensen stonden in de rij om de iPhone te bemachtigen. Ook in Nederland was de iPhone gelijk een groots succes. De eerste iPhone kwam in 2008 op de markt en had toegang tot het snelle 3G-netwerk. Sindsdien is de iPhone steeds verder ontwikkeld en steeds populairder geworden.

Meer dan een kwart van de Nederlanders heeft tegenwoordig een iPhone en men doet er van alles mee, we kunnen eigenlijk niet meer zonder. Bij de bakker betaal je gemakkelijk met Apple Pay en onderweg gebruik je het als navigatie. Het is dus eigenlijk des te belangrijker om uw iPhone goed te beschermen. Tegenwoordig moet een iPhone niet alleen functioneel zijn, maar het moet er ook mooi en strak uit zien. De schermen worden groter en het plastic wordt vervangen door glas, wat veel sterker en strakker doet aanvoelen. Een klein nadeel daarvan is dat de iPhone al snel schade heeft door val- en stootschade. Wanneer u deze schade wilt herstellen, kost dit al gauw een hoop geld. Vaak is het dan voordeliger of verstandiger om een nieuwe iPhone aan te schaffen.

Kortom, we kunnen haast niet meet zonder een mobiele telefoon. Des te belangrijker is dus om deze goed te beschermen. Dat kan gemakkelijk en goedkoop met goede telefoonhoesjes. Het scheelt een hoop ten opzichte van de reparatiekosten van de telefoon. Dus wees verstandig, gebruik een beschermhoesje!

Redacteur