Weekendje weg met vriendinnen

Ben jij aan de beurt om jullie volgend weekendje weg te plannen en kunnen jij en de rest van de dames wel even een paar dagen weg gebruiken? Bijvoorbeeld door stress op het werk, puberende kinderen of gewoon zomaar? Ga er dan samen even lekker op uit en geniet van één van deze TOP 3 aanbiedingen voor een vriendinnenweekend op een landgoed. Overnacht op een prachtige locatie en wandel bijvoorbeeld eens het landgoed over. Of ga lekker shoppen in een van de naastgelegen steden. Kortom, een lekker weekendje weg met vriendinnen!

TOP 3 Vriendinnenweekend op een Landgoed

Vriendinnen Beauty aanbieding met GRATIS Lazy Day
Ga er gezellig op uit met vriendinnen en laat u maar lekker verwennen met deze vriendinnen beauty aanbieding in het gastvrije Zuid-Limburgse Vaals. Slapen in een fantastisch hotel, culinair genieten en met de beautysalon in eigen huis wordt dit een heerlijk uitstapje. Boek dit super mooie vriendinnenweekend op een landgoed in Vaals.

2-daags Beauty Vriendinnenarrangement in Limburg – Ontspannen op een Kasteel
Geniet samen met je vriendinnen van deze 2-daags Duo Beauty Deluxe arrangement en overnacht op een prachtig kasteel. Geniet van verschillende behandelingen, kom tot rust in het zwembad en de sauna en klets lekker bij tijdens het culinaire diner. Kortom: relaxen maar!

Shoppen in Den Bosch en Relaxen in een heerlijk hotel – Ideaal vriendinnenweekendje
U komt aan op ons 14 ha landgoed, dit landgoed straalt alles uit waar het hotel voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Om jullie niet te laten stressen om een parkeerplekje regelen we voor jullie een taxi die jullie naar het centrum van Den Bosch brengt. Na een dagje Shoppen worden jullie weer opgehaald en is het tijd om te relaxen in onze Wellness.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.