Vriendinnen hebben vaak veel te weinig tijd om met elkaar bij te praten. Iedereen is druk en heeft de dagen al volgepland. Hoe leuk zou het zijn om toch een momentje te plannen samen met je beste vriendinnen?
Lekker naar zee, laat de wind door je haren waaien en kom even helemaal tot rust. Laat de hectiek van het drukke dagelijkse leven even achter je en geniet samen met je vriendinnen!

Ontdek de gezelligheid in de knusse restaurantjes aan de boulevard en drink in de avond samen een lekker drankje in een gezellig kroegje. Klets bij met je vriendinnen over alles waar je het thuis nog niet over hebt kunnen hebben. Even lekker met de vriendinnen onderling, geen ouders die je op de vingers kijken of meeluisteren met de gesprekken die gevoerd worden. Heerlijk toch?!

Ik heb een leuke selectie gemaakt voor jullie voor een Vriendinnenweekend aan zee.

Vriendinnenweekend aan zee – Lekker met de meiden

 1. Vriendinnenweekend met fietsverhuur – Samen met vriendinnen genieten aan de Zeeuwse Kust
  Wie herkent het niet. Vriendinnen hebben vaak veel te weinig tijd om met elkaar bij te praten. Geniet samen met uw vriendinnen van een onbezorgd weekendje weg aan de Zeeuwse kust. Laat de hectiek van het drukke dagelijkse leven even achter u en kom naar het bruisende Renesse.

 2. Vriendinnenweekend aan het strand in Zeeland – Gezellig weer eens bijkletsen!
  Gezellig met vriendinnen een weekendje genieten aan het strand. Chillen in een gezellig strandpaviljoen en tijd om weer eens bij te kletsen, lekker uitwaaien aan zee en wie weet bij mooi weer heerlijk een dagje zonnen aan de Zeeuwse kust.

 3. Short Break weekend in Noordwijk aan Zee – Uitwaaien op het Strand
  Geniet van dit heerlijke Short Break arrangement in Noordwijk aan Zee. Lekker uitwaaien met je beste vriendinnen of gezellig met je familie op het strand. De 1e avond genieten jullie van een heerlijk 3-gangen diner in het hotel en de 2e avond bij onze Beach Club.

 4. Genieten in de bruisende badplaats Renesse – Vriendinnenweekend met High tea aan de Zeeuwse kust
  Verblijf als toerist in eigen land in een heerlijk hotel met geweldige service in de bruisende badplaats Renesse. Genieten van het strand en de mooie omgeving. Maak daarnaast ook gratis gebruik van de warme buitenjacuzzi en een dag fietshuur. Kom dit jaar gezellig met je vriendinnen naar Renesse en laat jullie lekker verwennen!
 5. Wellness ZEN arrangement – TOP 2-daags Beauty Verwenarrangement
  Beautybehandelingen om lekker helemaal tot rust te komen en te relaxen. Na deze TOP verwendag blijft u lekker slapen en ontwaakt u met uitzicht op zee. Verwen u zelf, neem uw geliefde mee of gezellig met vriendinnen even bij tanken aan het strand.

Staat hier iets leuks tussen of ben je toch opzoek naar een ander Vriendinnenweekend aan zee? Kijk dan tussen onze vele arrangementen op www.nachtjewegaanzee.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.