Kom 3 dagen genieten van een leuk vriendenweekend op de Veluwe. Gezellig met vrienden leuke activiteiten beleven zoals een Escape Room, bowlen, midgetgolfen en een heerlijke BBQ! Samen verblijven jullie in een unieke Lodge of in een van de groepsaccommodaties. Geniet samen van een geweldig vriendenweekend op de Veluwe!

Verblijven in 6-persoons Lodge

De 6-persoons Lodges bevinden zich centraal op het park, dichtbij de vele faciliteiten. Ze beschikken over 3 slaapkamers. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed door middel van twee 1-persoonsbedden, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met stijlvol stapelbed. De Lodges zijn stijlvol ingericht met onder andere comfortabele bedden, een gezellige woonkeuken, een badkamer met wastafel en toilet, twee aparte douches en apart toilet.

Activiteiten tijdens het vriendenweekend op de Veluwe

Tijdens jullie verblijf zijn er allerlei leuke activiteiten te beleven. Zo is er een Boeren Escaperoom, waarin jullie het mysterie van de boerderij moeten oplossen en zien te ontsnappen! Op de boerderij van Gijs gebeurt veel en jullie zullen binnen één uur moeten ontsnappen door het mysterie op te lossen.

Daarnaast is er ook Bedrock Bowling. Hierbij lijkt het net of jullie terug gaan naar het stenen tijdperk in een grotachtige omgeving van Bedrock Bowling. Samen gaan jullie de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die jullie zelf kunnen kiezen op het touchscreen. Hierbij kunnen jullie ook eenvoudig een drankje bestellen vanaf de bowlingbaan. De activiteiten in combinatie met de overnachtingen zorgen voor onvergetelijke dagen weg en geweldig vriendenweekend.

Kijk snel op onze website voor de mogelijkheden: vriendenweekend op de Veluwe!

Ons gehele aanbod vrienden weekenden kunt u vinden op: Groepsweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur