Nog ongeveer 3 weken en dan is het alweer kerst! De kerstdagen zijn een van de gezelligste feestdagen van het jaar. Bent u er nog niet over uit hoe u kerstdagen gaat doorbrengen? Vier kerst met sfeervolle live muziek! Geniet van culinaire diners en comfortabele overnachtingen in een van deze luxe hotels!

3-daags Kerstarrangement met live entertainment – Stijlvol hotel in hartje Alkmaar

Vier kerst met sfeervolle live muziek en entertainment in de kaasstad Alkmaar! Op eerste kerstdag wordt er een culinair 5-gangen kerstdiner geserveerd en op tweede kerstdag geniet u van een luxe dinerbuffet. ’s Ochtends staan er uitgebreide kerstontbijtjes voor u klaar. Dit boutique hotel is gevestigd op een bijzondere locatie: in een voormalig gevangenisgebouw! Het is volledig omgetoverd tot een prachtig hotel, maar u ziet op bijvoorbeeld op de gangen nog de voormalige gevangenis terug.

3-daags Kerstarrangement in Middelburg – Genieten op Walcheren in Zeeland

Geniet in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg van luxe kerstdiners met live muziek op eerste en tweede kerstdag van 19.00 tot 23.00 uur! Het sfeervolle hotel is gelegen in het historische centrum van Middelburg. De prachtige stad heeft een rijk verleden, dit is te zien aan de vele fraaie grachtenpanden en de kronkelende steegjes. Heeft u zin om even lekker uit te waaien aan het strand? Vlissingen ligt op steenworp afstand. Vier kerst met sfeervolle live muziek in Middelburg en beleef een onvergetelijke kerst!

Kerst op een prachtig landgoed in Drenthe – 3 Dagen genieten met Live muziek op beide Kerstdagen

In dit sfeervolle hotel in het Drentse Exloo geniet u op beide kerstdagen van uitmuntende kerstdiners! Kom naar Drenthe en vier kerst met sfeervolle live muziek tijdens de diners! Het hotel ligt op een natuurrijke locatie, midden in de bossen en heide. Vanuit het hotel kunt u heerlijke wandelingen maken door de prachtige natuur of een bezoekje brengen aan de interessante musea in de buurt. U kunt hier helemaal tot rust komen in een van de sauna’s, baantjes trekken in het zwembad of elkaar proberen te verslaan tijdens een potje bowlen! 

vier kerst met sfeervolle live muziek

Of vier kerst met sfeervolle live muziek in de Achterhoek! 

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840