Als u naar de Waddeneilanden gaat krijgt u dat heerlijke vakantiegevoel. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter maar ze hebben allemaal één ding gemeen, het is er overal heerlijk vertoeven. Bij mooi weer kunt u genieten aan het strand maar ook bij minder weer kunt u hier een prachtige strandwandeling maken.

Heerlijk uitwaaien op de Wadden!

 1. Genieten op Ameland met de 3-daagse Wadden aanbieding
  Een volledig uitgerust 4-sterren hotel aan de westkust van Ameland. In en om het hotel is van alles te beleven. Het hotel ligt net buiten het gezellige dorpje Hollum en op 5 minuten fietsen van het strand. Voor een ontspannen vakantie op het waddeneiland Ameland heeft dit hotel alles in huis.
 2. 3-daags Uitwaai arrangement op Texel
  Zoekt u een comfortabel onderkomen, gelegen aan de rand van een geurig dennenbos grenzend aan Nationaal park Duinen van Texel? Dit is een fantastisch adres voor wie op zoek is naar de ideale combinatie rust, natuur, ontspanning en gezelligheid.
 3. 4 Dagen op de fiets West-Terschelling ontdekken en verblijf in een appartement
  Op de fiets geniet u van de schitterende natuur op Terschelling. Een leuke manier om het waddeneiland te ontdekken is per fiets. Geniet ’s avonds van een heerlijk 3-gangen diner in het restaurant en de volgende dag staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.
 4. 3-daags Ontdek het Eiland arrangement – Verblijf in een sfeervol hotel op Vlieland
  Geniet hier van een heerlijke dag uitwaaien op de wadden, fietsen door de duinen of het wandelen door de pittoreske dorpjes. U komt hier helemaal tot rust. U verblijft in een sfeervol familiehotel waar u geniet van een heerlijk 3-gangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet.
 5. Fiets het Waddeneiland Vlieland over en overnacht in een mooi Strandhotel
  Dit strandhotel op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is! Nergens in Nederland vind je een hotel zó vrij en dicht aan zee: het hotel ligt namelijk op de eerste duinenrij met uitzicht op zee en het uitstrekte strand.

Ga eens uitwaaien aan de Hollandse kust ook hier kunt u heerlijk genieten.

Met recreatieve groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.