Heeft u nog zin om er tussen uit te gaan met Oud en Nieuw? Boek dan snel 1 van de laatste kamers en geniet ook van dit 3-daagse topuitje in Twente.

  • Aankomst op zondag 30 december 2018
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op 30 december een dinerbuffet
  • Op 31 december een 4-gangen keuze Menu du Chef
  • Oliebollen, champagne en vuurwerk
  • Feestelijke afsluiting van 2018 in de bar met DJ
  • Uitslapen en uitchecken om 12.00 uur

Dit hele programma voor slechts € 209,00 per persoon.

Er zijn nog enkele 2-persoonskamers dus wacht niet langer en boek nu hier!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.