Op een verantwoorde en veilige manier de jaarwisseling vieren? De hotels hebben de Oud en Nieuw arrangementen aangepast op de maatregelen die op dit moment van kracht zullen zijn. Wilt u graag de feestdagen buiten de deur vieren maar u weet nog niet waar? Bekijk dan onze 3 populairste Oud en Nieuw arrangementen van dit moment.

TOP 3 Populairste Oud en Nieuw arrangementen

  • Heerlijk 3-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente
    Tijdens de jaarwisseling is dit 4-sterren hotel in Twente warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. Kaarsen branden, vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd. Kom met Oud en Nieuw naar Twente en geniet van een feestelijke afsluiting van 2020 met DJ en slaap op 1 januari lekker uit.
  • Oud & Nieuw aanbieding – 3 dagen genieten op de Veluwe met spelletjes en live Muziek op Oudejaarsavond
    Met deze fantastische Oud & Nieuw hotelaanbieding wordt het wel heel gezellig met de jaarwisseling. Geniet van een heerlijk verblijf in dit schitterende hotel, gelegen midden op de Veluwe. Ook zeer geschikt voor families met kinderen met gezellige Hollandse Oudjaarsavond met spelletjes en live muziek.
  • 3-daags Oudejaarsarrangement in Valkenburg
    Spetterend het nieuwe jaar in met dit geweldige oudejaarsarrangement in Valkenburg. Genieten van live muziek, bubbels om 12 uur en vuurwerk iets na 12 uur. Knal 2020 uit in Valkenburg en geniet 3 dagen in deze gezellige en sfeervolle toeristenstad in Zuid-Limburg!

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl