Denkt u aan gezelligheid dan denkt u aan Brabant! Ook tijdens de Kerstdagen is het hier op en top genieten. Verblijf op een prachtig landgoed, maak een winterse wandeling en geniet van de heerlijke Kerstdiners. Bekijk nu mijn TOP Kerstarrangement op een Landgoed in Brabant beleef een heerlijke Kerst!

TOP 3: Kerst op een Landgoed in Brabant

  • 3-daags Kerstarrangement op een Landgoed in het gezellige Brabant inclusief Live muziek
    Vier de kerstdagen in het gezellige Brabant met dit uitgebreide Kerstarrangement. U geniet elke avond van een heerlijk Kerstdiner en ’s ochtends staat er een uitgebreid Kerstontbijt voor u klaar. Bekijk de mooiste kerstfilms in de huisbioscoop en verras uw oren tijdens een winters tafereel op het terras inclusief Live muziek. Maak een prachtige wandeling op het landgoed of de uitgestrekte Strabrechtse Heide.
  • 2-daags kerstarrangement op een Landgoed in Brabant nabij Den Bosch
    Nog even met Kerstavond een romantisch nachtje weg of juist tijdens Eerste en Tweede Kerstdag de drukte ontvluchten? Boek dan dit 2-daags Kerstarrangement en geniet van het behaaglijke Kerstgevoel op dit prachtige landgoed nabij Den Bosch.
  • Genieten van het 2-daags Kerstarrangement op een landgoed in Noord-Brabant
    Kom tijdens kerst tot rust met alle wellness- en sportfaciliteiten. Neem een frisse duik in het zwembad, laat je uitdagen op de squashbaan of ontspan in de sauna. Maak een heerlijke winterwandeling en sluit de dag af met een culinair diner in ons restaurant. Dat is pas echt genieten in Noord-Brabant!

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.