Top 3 Fietsuitje op de Veluwe

Ga er eens op uit op de Veluwe voor een heerlijk weekendje fietsen. Er is zo veel te ontdekken in deze prachtige regio! Fiets bijvoorbeeld door de mooie bossen of over de heide en spot dieren zoals edelherten en zwijnen. Kortom, als echte natuur- en fietsliefhebber kunt u hier echt genieten van een fietsuitje op de Veluwe.

Geniet van een weekendje fietsen en ontdek de Veluwe

  1. Fietsarrangement op de Veluwe – Fietsen door Nationaal Park Veluwezoom
    Ontdek de prachtige omgeving van Nationaal Park Veluwezoom, een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Vanuit uw kamer in een Finse chalet kunt u prachtige fietstochten maken en heeft u rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom. Uw kamer is gelegen aan de rand van het bos.
  2. 3-daags Fietsuitje op de Veluwe – 2 nachtjes slapen in een Luxe hotelkamer
    Geniet 3 dagen van de mooiste plekjes op de Veluwe op de fiets en slaap in een luxe hotelkamer van ons hotel. Een dag fietshuur is inbegrepen en bij het hotel kunt u ’s avonds gezellig tafelgrillen en samen midgetgolfen. Ga er 3 dagen tussen uit en geniet in dit schitterende stukje natuur. Kortom, een heerlijk fietsuitje op de Veluwe!
  3. Fiets er 3 dagen heerlijk op uit vanuit deze stijlvolle hoeve in Nunspeet
    Verken het Veluwemeer, fiets de tuinenroute, of maak kennis met de Elspeterheide. Ontdek de Noord-West Veluwe in 3 dagen te fiets! De fietsen en fietsroutes krijgt u in het hotel mee. Als u terugkomt na een heerlijke dag fietsen in deze sfeervolle hoeve dan geniet u op de kamer van een fijne overnachting en na een goede nachtrust staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar.

Wilt u nog meer weten over de Veluwe? U bekijkt het in dit Veluwe artikel!

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.