Kerst in Twente

Tijdens de kerstdagen kunt u genieten in het meest complete 4sterren hotel van Nederland. Wij bieden u een compleet verzorgd 4-daags Kerstarrangement aan. Het hotel is tijdens de kerstdagen warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. De kaarsen branden, de vuurkorven zijn ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen.

Kerst in Drenthe

Ook lekker ontspannen en genieten tijdens de feestdagen? Laat u dan verwennen in dit sfeervolle hotel in het gastvrije Drenthe. Geniet van een Live Cooking kerstdiner op Kerstavond, Live muziek op Eerste en Tweede Kerstdag, maak een winterse wandeling en ontvang een fles bubbels bij vertrek. Het is op en top genieten met dit 4-daags Kerstarrangement!

Kerst in Groningen

Er even lekker tussen uit tijdens de feestdagen in Groningen. Dit hotel met een unieke ligging aan het Hoornsemeer is de uitstekende uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf. Geniet van een mooie wandeling door het natuurgebied of bezoek de stad Groningen in kerstsfeer. Tijdens dit 4-daags Kerstarrangement geniet u van heerlijke diners en uitgebreid ontbijt!

Boek nog snel een heerlijk verblijf tijdens de Kerstdagen en geniet in Twente, Drenthe of Groningen!

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Kerstaanbieding.nl