Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe

Bij dit SUPER Vriendinnenweekend met veel reviews is onder andere een high tea, diner, fototocht en een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.

Mooie reviews over het vriendinnenweekend op de Veluwe

Super vriendinnenweekend review 1: ”Het was een goed verzorgd weekend met mijn vriendinnen. Leuke activiteiten in de natuur. Vooral de scooter tocht was echt geweldig. Hier hebben we, ondanks de kou, erg van genoten. Wat een mooie omgeving! De organisatie was goed in orde, leuk personeel en het eten was erg goed. De lunch en de High tea waren erg goed. complimenten! We hebben echt een super vriendinnenweekend beleefd.”

Super vriendinnenweekend review 2: ”Super vriendinnenweekend! Alles word fantastisch voor je geregeld, een relaxt en gezellig weekend gehad!”

Super vriendinnenweekend review 3: ”Ik heb een super weekend gehad. De huisjes zijn proper, ze zijn wel krap maar alles is aanwezig. De eigenaar was uitermate vriendelijk en alles was goed geregeld. Ik moest lactose-vrij eten en ze hadden alles aangepast wat ik enorm apprecieerde. Het domein is heel mooi onderhouden, kortom alles was zeker in orde. Een aanrader!”

Wilt u alles weten over deze prachtige omgeving? Bekijk dan dit mooie artikel over de Veluwe en ga goed voorbereid op pad!

Deze reviews zeggen toch genoeg! Tijd om snel uw SUPER Vriendinnenweekend vast te leggen.

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl