Wordt het niet eens tijd om met de mannen op pad te gaan? Start de dag met een heerlijke lunch en beleef daarna samen veel plezier tijdens de activiteiten die jullie gaan doen. Sluit de dag vervolgens af met een heerlijk diner samen met de hele groep! Een dag vullend arrangement op de Veluwe, zeker iets voor jullie!

F1 Grand Prix 

Heb jij de Formule 1 cockpit omstandigheden al wel eens van heel dichtbij ervaren? Het F1 Race Center is namelijk voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van race simulatoren. Tijdens het racen op de grote schermen ervaar je hoe het is om een echte coureur te zijn. Daarnaast maakt het Origineel uitje voor mannen gebruik van een dik licht- en geluidsysteem, waardoor de beleving van het besturen nog harder binnenkomt! Wie van jullie wordt de nieuwe Max Verstappen?

Bedrock Bowling

Een potje bowlen is altijd goed toch? Ga de strijd aan met je vrienden op de bowlingbaan en waan je even terug in het stenen tijdperk in een grotachtige omgeving. Via de touchscreen schermen kies je uit verschillende spellen en kan je zelf je eigen drankjes en hapjes bestellen. Dat betekend ongestoord bowlen en meer tijd om zoveel mogelijk strikes te gooien! Wie van jullie gooit de meeste kegels om?

Geheel verzorgde barbecue

Alleen in de zomer barbecueën? Nee hoor! Het gehele jaar door kunt u genieten van een heerlijke barbecue met vlees van de ambachtelijke slager, een lekker voorgerecht en alle nodige garnituren die niet mogen ontbreken.
Na de tijd een heerlijke kop koffie of thee om de dag af te kunnen sluiten!

Tijd om met de mannen op pad te gaan? Kom ook genieten van dit leuke arrangement samen met de mannen! Bekijk dan ons Gezellig mannenuitje! We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Ben je toch opzoek naar een ander leuk arrangement, omdat deze activiteiten niet helemaal bij je passen? Kijk dan eens op: Populairste Mannenweekendjes op de Veluwe van 2022

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur