SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe

Aan 1 nachtje niet genoeg? Boek dan dit SUPER Vriendinnenweekend op de Veluwe en slaap 2 nachten in een knusse hotelkamer gelegen in een Finse Chalet. Bij dit weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht en een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom, alle onderdelen voor een geslaagd vriendinnenuitje!

Programmavoorbeeld

Dag 1:
Rond 13:00 uur Ontvangst, inchecken, Veluwse broodtaarten lunch
Middagprogramma met cryptische fototocht inclusief prijsuitreiking
Om ca. 19:00 uur staat er een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner voor jullie klaar

Dag 2:
Start de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet
Vervolgens gaan jullie op pad tijdens een GPS E-scooter Puzzeltocht
Na het toeren genieten jullie van een heerlijke High Tea in ons restaurant
In de avond wordt er gesmuld van een Oostenrijks diner

Dag 3:
Wederom een uitgebreid ontbijtbuffet
Dan zit het SUPER Vriendinnenweekend op de Veluwe er helaas op en is het tijd om uit te checken.

Veelzijdige locatie

U vindt deze locatie aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Het Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten! De bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Zin om er weer even tussenuit te gaan met de dames? Boek dan dit 3-daags SUPER Vriendinnenweekend op de Veluwe!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.