Eropuit met vrienden

Hebben jullie een gezellig klein groepje met vrienden of juist een hele grote vriendengroep waarmee jullie elk jaar een weekendje weg gaan? Of is dit wellicht de eerste keer dat jullie plannen maken? En ben jij aan de beurt om het dit jaar te organiseren? Super leuk! Maar bij het organiseren van zo’n weekendje weg komt wel het een en ander kijken. Bijvoorbeeld het plannen van een datum. Dat is vaak de moeilijkste stap wanneer je met een grote groep bent. Iedereen heeft namelijk zo zijn eigen verplichtingen zoals werk, sport en de kids die naar school gebracht moeten worden. Tegenwoordig zijn er hele handige tools op het internet te vinden zoals datumprikker. Hebben jullie een datum gevonden? Top, dan heb je de moeilijkste stap achter de rug 😋. Daarnaast is het ook belangrijk om met elkaar een budget af te spreken. We kunnen niet bij elkaar in de portemonnee kijken en de een kan € 200,- makkelijk missen maar de ander vindt het misschien wel veel geld. Spreek ook duidelijk af waarvoor het afgesproken budget dan is. Alleen voor de overnachting of voor alles erop en eraan zoals het eten en activiteiten. Wanneer jullie dit allemaal met elkaar besproken hebben, is het tijd om te gaan kijken naar de mogelijkheden. En geloof me, er zijn een heleboel mogelijkheden te vinden op het web. Waarschijnlijk zie je door de bomen het bos niet meer dus ik heb voor jullie 3 TIPS met leuke arrangementen voor stoere vriendenweekendjes!

TOP 3 Stoere Vriendenweekendjes

Stoer Vriendenweekend in het Montferland – Waterskien, barbecue, en MTB tocht
3-daags vriendenweekend in het Montferland. We hebben voor jullie een leuk programma samengesteld met Waterskien, Barbecueën en crossen met de mountainbike door de bossen. Ontdek het Montferland en slaap bij een sfeervolle Havezathe. In hotel is het heerlijk ontspannen en op het terras of in het restaurant is het heerlijk borrelen met elkaar.

Stoer Vriendenweekend met Buggyrijden en Bowlen op de Veluwe
Ook dit arrangement behoort tot de TOP 3 stoere vriendenweekendjes! Dit stoere vriendenweekend is inclusief buggy rijden, midgetgolfen, bowlen en gezellig samen dineren. Voor een uitstekend verzorgd activiteiten programma om samen van te genieten!

Weekend at the Prison: Een crimineel goed vrienden weekend in Overijssel
Zijn je vrienden en jij helemaal gek van Escape Rooms en hebben jullie de locaties bij jullie in de buurt wel gezien? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags weekend arrangement samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen.

Veel plezier met jullie volgend vriendenweekendje!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / weekendjemetvrienden.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.