Het lijkt misschien nog ver weg, maar voordat u het weet is het weer oud en nieuw. Wilt u dit jaar oud en nieuw eens doorbrengen in een hotel? Dan is oudjaarsuitje.nl zeker een handige site voor u! Het is echter een aanrader om u op tijd te oriënteren, want de eerste hotels zijn al volgeboekt! Met maar liefst 120 verschillende arrangementen, snap ik dat het juiste arrangement vinden een ware zoektocht is, vandaar dat u wat ideeën geef:

Voor wie er lekker 2 dagen op uit wil in deze feestelijke periode is het Oud en Nieuw arrangement aan het strand zeker iets voor. Met dit arrangement gaat u gedurende deze 2 dagen even genieten aan de kust. U krijgt op oudejaarsavond een heerlijk buffet waarbij u kunt genieten van onbeperkte drankjes en live muziek. Wanneer het 00:00 uur is geweest en u klaar bent met feesten kan genieten van een heerlijke overnachting en de volgende ochtend staat er een lekker ontbijt voor u klaar.

Wilt u liever naar het zuiden van Nederland? Dan zit u met het 3-daags Oud en Nieuw met feestelijk diner in kasteel in Limburg & lekker dansen op juiste plek. Hierbij geniet u van 2 overnachtingen in een prachtig 4-sterren hotel, op oudejaarsavond krijgt een feestelijk 3-gangen diner waarbij u een heerlijk wijnarrangement krijgt. Ook kunt u gezellig feesten met de feestavond die erbij in zit.

Voor wie oud en nieuw uitgebreid wilt vieren en lekker naar het buitenland wilt, kan 5-daags Oud & Nieuw arrangement op basis van halfpension. Hierbij geniet u van 4 overnachtingen in een kleinschalig hotel en kunt u heerlijk genieten van een verblijf op basis van half pension. Daarnaast krijgt u toegang tot de fakkeltocht, de Sauerland wandel-app en zwemparadijs AquaOlsberg.

Heeft u uw keuze nog niet kunnen maken? Neem dan een kijkje op oudjaarsuitje.nl.

Redacteur