Bent u op zoek naar een leuk arrangement voor de Kerstdagen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Speciaal voor al onze Kerstarrangementen hebben wij een website ontwikkelt: Kerstweekend.nl.

Op deze website staan diverse kerstarrangementen: voor 1 nachtje maar ook voor meerdere nachten en van de Veluwe tot aan de Hollandse kust.

Speciaal voor u heb ik een aantal KERST TIPS uitgelicht die ieder jaar weer enorm populair zijn bij ons. Wilt u ook zo’n heerlijk kerstarrangement boeken? Wacht niet te lang en boek snel! VOL = VOL.

TIPS voor een Kerstarrangement

  1. 2-daagse KERSTAANBIEDING op de Veluwe – Sportieve activiteiten en gezelligheid
    Zin om 2 dagen op en top te genieten op de Veluwe? Boek dan deze 2-daagse Kerstaanbieding! Op 2e Kerstdag vanaf 16.00 uur kunt u meedoen met de activiteiten als klimmen, handboogschieten, curlen, ’s avonds geniet u van een 4-gangen Kerstdiner en aansluitend overnachting met op 27 december een Winterwandeling en wildspotten over de Veluwe en om 10.30 uur een Kerstbrunch.
  2. Vier een onvergetelijke kerst! Kom 3 dagen genieten op de Veluwe
    Wilt u een onvergetelijke kerst en genieten op de Veluwe? Dan is deze 3-daagse Kerstaanbieding in een hotel op de Veluwe midden in de bossen absoluut de moeite waard om met uw gezin, familie of met z’n tweetjes door te brengen. Maak er een onbezorgde Kerst van!
  3. 4-daags kerstarrangement met Live muziek in het prachtige Twente
    Tijdens de kerstdagen kunt u genieten in dit veelzijdige hotel. Wij bieden u een compleet verzorgd kerstarrangement aan. Het hotel is tijdens de kerstdagen warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. De kaarsen branden, de vuurkorven zijn ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen. Ook zin om kerst hier te vieren?

Geniet nu ook van één van onze Kerstarrangementen. Bekijk ons gehele aanbod op Kerstweekend.nl voor nog meer inspiratie!

Met feestelijke groet,
Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Kerstweekend.nl