Wilt u uitpakken tijdens Sinterklaas dit jaar en uw kinderen een onvergetelijke Sinterklaas bezorgen? Kom met uw gezin Sinterklaas vieren op de Veluwe! Tijdens dit familieweekend staan er leuke activiteiten voor het hele gezin op het programma.

Sinterklaas vieren op de Veluwe

Samen met uw gezin geniet u 3 dagen lang op een vakantiepark in Voorthuizen, jullie verblijven in een van de bungalows. Door de centrale ligging is Voorthuizen zeer goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Bij aankomst ontvangen jullie een verrukkelijke borrel box met diverse hapjes en zoetigheden. Op dag 2 gaan jullie elkaar proberen te verslaan tijdens een potje bowlen, wie gaat er de meeste strikes gooien? Tijdens het bowlen lijkt het alsof jullie terug gaan naar het stenentijdperk, de bowlingbaan is gedecoreerd als grot! Na een gezellig potje bowlen gaan staat tafelgrillen op het programma! Met een eigen grill op jullie tafel bereiden jullie zelf je vlees. Op de laatste dag gaan jullie als afsluiter nog even met z’n alle een potje midgetgolfen. Sinterklaas vieren op de Veluwe was nog nooit zo leuk!

Sinterklaas vieren op de Veluwe

Hebben jullie zin in nog meer leuke activiteiten tijdens jullie verblijf? De faciliteiten op dit park zijn zeer kindvriendelijk en er zijn legio mogelijkheden voor vertier zoals een escaperoom, racesimulator en fietsverhuur! Neem met z’n alle een duik in het overdekte zwembad. Het recreatiepark biedt ook een animatieprogramma aan met leuke Sinterklaas activiteiten zoals een: pietenspeurtocht in het Pietendorp, Toverpiet ’s Sinterklaas show, knutselfestijn, de vloer is Specula(as)va, schoentje zetten, pieten gym en kruidnoten bakken. Kom Sinterklaas vieren op de Veluwe en bezorg uw kinderen een onvergetelijk weekend!

Bekijk ook deze familieweekendjes op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805