In 3 dagen heerlijk shoppen en Leiden ontdekken, dat kan tijdens dit 3-daags arrangement. Hierbij kunt u genieten van de stad en de natuur. Na het shoppen en ontdekken van de stad kunt u in het hotel genieten van de wellness of een culinair diner. Deze leuke combinatie is de perfecte manier om het hotel en de stad Leiden te ontdekken!

Diverse faciliteiten om Leiden te ontdekken

Het 4-sterren Wellness-Hotel is gelegen in het centrum van Leiden. Vanuit het hotel loopt u met gemak naar de diverse winkels en musea die de stad Leiden te bieden heeft. Wanneer u liever de natuur in trekt, dan liggen de badplaatsen Katwijk en Noordwijk vlakbij waar u schitterende wandelingen kunt maken over het Noordzeestrand.

Het hotel biedt diverse faciliteiten aan, zoals een culinair restaurant en moderne bar met panorama uitzicht. In het BLUE Wellnesresort Leiden op de 11de verdieping kunt u ook genieten van het fantastische uitzicht. Hier kunt u tegen betaling tot rust komen in een van de sauna’s, het binnenzwembad, hammam, opgietingen, rasulruimte of genieten van een gezichts- en massagebehandelingen. Daarnaast kunt u ook genieten van een lekker drankje in het wellnessrestaurant. Naast het wellnessrestaurant kunt u ook terecht in het moderne Restaurant Twelve. Hier kunt u genieten van culinaire gerechten die zijn afgestemd op het seizoen en bereid worden met lokale producten.

Shoppen en Leiden ontdekken 

het 4-sterrenhotel bevindt zich op twee minuten van het Centraal Station. De omgeving van Leiden heeft veel te bieden! Van een musea bezoeken tot aan een middagje winkelen in het centrum of het maken van een strandwandeling in één van de badplaatsen Katwijk en Noordwijk. Shoppen en Leiden ontdekken kan bij dit hotel dus zeker erg goed!

Benieuwd geworden naar de stad Leiden? Wacht niet langer en kom shoppen en Leiden ontdekken!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Vriendinnenweekend.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Bel: 088-5405820

Redacteur