Uw geliefde verrassen met een weekendje weg in het Heuvelland? Wacht dan niet langer en bekijk dan snel de onderstaande arrangementen. Neem uw geliefde mee en kom Romantisch overnachten in het Heuvelland! Ontsnap uit het dagelijks leven en kom helemaal tot rust in de wellness.

Romantiek in Zuid-Limburg – 3 dagen Genieten in Valkenburg – Romantisch overnachten in het Heuvelland

Midden in het centrum van de stad Valkenburg aan het beroemde riviertje de Geul ligt op één van de mooiste plekken van Valkenburg dit hotel! Tijdens dit 3-daags Arrangement gaat u romantisch overnachten in het Heuvelland in Valkenburg. Tijdens dit arrangement overnacht u in een kamer met een fles bubbels en bonbons en daarnaast maakt u een uitstapje naar Holland Casino. Daarnaast krijgt u ook korting op een dag-  of avondentree bij wellnesscentrum Thermae 2000. Kom samen met uw geliefde tot rust en geniet van een onvergetelijke ervaring in deze schitterende omgeving!

4 Daagse Seizoens special – Genieten op een romantisch kasteel in Zuid-Limburg

Kom romantisch overnachten in het heuvelland met dit 4-daags Arrangement op een romantisch kasteel in Zuid-Limburg. U verblijft in een prachtig gelegen 4-sterren hotel en komt helemaal tot rust in de Spa en wellness. Maak gebruik van het verwarmde zwembad, de jacuzzi grot of een van de sauna’s. Geniet van de gastvrijheid en culinaire veelzijdigheid tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet of diner in de Oude Watermolen. Ook krijgt u een omgevingsplattegrond van Vaalsbroek met wandelingen, fietsroutes en plattegronden van Vaals, Aken en Maastricht mee om ook nog een fijne wandeling of fietsroute te maken.

Romantisch Hotelarrangement aanbieding in het Zuid-Limburgse Wellness Resort in Valkenburg

Tijdens dit wellness arrangement overnacht u in één van de stijlvol ingerichte hotelkamers. Daarnaast geniet u 2 dagen van Thermae 200 met een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten sauna’s. In totaal zijn er 9 sauna’s en 2 stoombaden, zowel binnen- als buitensauna’s. Naast het reguliere gebruik van de sauna vinden er elke dag verschillende sauna opgietingen plaats waar u gratis aan kunt deelnemen. Het hotel is via een gang verbonden met het wellness centrum zodat u vanuit uw hotelkamer naar de wellnessfaciliteiten kunnen lopen. Tijdens uw bezoek aan de wellness kunt u ook heerlijk dineren! Kom Romantisch overnachten in het Heuvelland!

Wacht niet langer en boek samen een romantisch weekendje weg. Geniet heerlijk en kom romantisch overnachten in het Heuvelland. Benieuwd geworden naar al onze mogelijkheden voor een romantisch weekendje weg? Kijkt u dan ook eens op: Romantischweekendjeweg.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur