Bent u toe aan een weekendje ontspannen? Geniet dan van een heerlijk verwenweekend met vriendinnen of uw geliefde. Op de site Verwenweekend.nl vindt u veel verschillende mogelijkheden door heel Nederland en zelfs een kleine stukje Duitsland.

Onderstaand vindt u verschillende arrangementen die u op de site tegen kunt komen.

  • Beauty arrangement weekendje weg in Limburg
    Een beauty arrangement in Limburg is genieten met een heerlijke lichaamsmassage of gezichtsbehandeling. Maar ook lekker relaxen in de sauna en u laten verwennen in het 4-sterren hotel in Vlodrop.
  • Beautyarrangement met GRATIS Lazy Day in Zuid-Limburg
    Tijd voor totale ontspanning met ‘Op en Top Verwennerij’. Voor een weekendje heerlijk relaxen en genieten is deze 3 daagse beautyaanbieding een echte aanrader! Daarnaast kunt u lekker wegdromen in een fantastisch hotel en culinair genieten. Tevens is de beauty in eigen huis. Dat is pas pure ontspanning en Op en Top verwennerij.
  • Kuren in Egmond beautyarrangement
    Kuren in Egmond is een dag heerlijk relaxen en ontspannen in het wellness center in het hotel. Daarnaast geniet u van een comfortabele overnachting in het prachtige 4-sterren hotel. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Met deze heerlijke Kuren aanbieding aan de kust in Egmond komt u even helemaal tot rust.

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl/ Verwenweekend.nl