Is de romantiek uit uw relatie en wilt u dit graag weer terughalen? Het is dan tijd voor een romantisch weekendje weg waar bij jullie met zijn tweetjes kunnen genieten. Maar wat houdt dit voor jullie in, de een is romantischer dan de ander of u wilt graag dat de partner iets meer moeite doet voor de romantiek. Hoe zorgt u er voor dat u en uw partner weer tot elkaar komen? Een weekendje weg kan dan de oplossing zijn. Uiteraard kan er ook nog genoeg romantiek in jullie relatie zitten en willen jullie gewoon even lekker ertussenuit om nog meer van elkaar te genieten maar dan even in een andere setting dan thuis. Kom dan romantisch overnachten aan zee!

Romantisch overnachten aan zee

Iets te vieren? Of er zomaar even tussenuit met zijn tweeën? Kom heerlijk tot rust in een van deze heerlijk luxe Boulevard Suites! Ontdek samen de prachtige Zeeuwse kust en wandel over de eindeloze stranden tijdens de zonsondergang. Kortom, kom lekker romantisch overnachten aan zee in Vlissingen.

Luxueus Overnachten

Wat een fantastische locatie! Op de boulevard van Vlissingen zijn 10 prachtige en luxe suites gerealiseerd. Spiksplinternieuw design. De perfecte uitvalsbasis om romantisch te overnachten aan zee.

Op de begane grond zijn 5 suites met terras en op de 1e etage zijn 5 suites met een Frans balkon. Vanuit uw eigen suite kunt u de zon in zee zien zakken en grote schepen voorbij zien varen.

Verras uw geliefde met een weekendje weg en kom Romantisch overnachten aan zee in Vlissingen!