Zit uw liefdesleven even in een klein dipje? Of wilt u graag eens uw partner verrassen? Een romantisch weekendje weg aan de Zeeuwse Kust kan veel doen. Beleef wat quality time met elkaar, geniet van de mooie omgeving en kom weer helemaal relaxed terug van een heerlijk weekendje weg. Lijkt u dat wel wat? Dan heb ik 3 mooie TIPS voor een weekendje weg vol romantiek in Zeeland! 

Genieten aan de kust

Als mensen aan romantiek denken, wordt er vaak gedacht aan de kust. Dit is zeker een romantisch plek om over het strand te wandelen. Maar ook kunnen jullie even op het strand zitten en uren kijken naar de prachtige zee en de golfen. Gaat u liever in de zomer dan kan het zijn dat jullie ook een duik in de zee kunnen maken. Lekker met de voeten in het zand is natuurlijk al een heerlijk gevoel. Niet alleen in de zomer maar ook andere periodes is dit een goede plek voor een weekendje weg vol romantiek in Zeeland. Aan de kust waait het altijd en kunnen jullie elkaar tijdens de wandeling opwarmen of gezellig in een strandtentje bij komen onder het genot van warme chocomelk.

3 TIPS voor een weekendje weg vol romantiek in Zeeland

Kom genieten in het prachtige Zierikzee – 3 daags arrangement in ons luxe hotel
Bent u toe aan een paar daagjes weg? Kom dan naar Zierikzee. Wij hebben een mooi 3 daags arrangement samengesteld. U overnacht twee nachten in ons luxe hotel, geniet beide avonden van een heerlijk 3-gangen diner en in de ochtend staat het ontbijt voor u klaar.

Romantiek in Zeeland met dit 3-daagse Romantische arrangement in Middelburg
Geniet samen van een paar dagen in het sfeervolle Middelburg in Zeeland. Bij ontvangst geniet u samen van een borrelplateau en een avond samen heerlijk dineren. Overnachten in een sfeervolle kamer en ’s morgens lekker ontbijten en proosten op de liefde met een glas bubbels.

3-daags Romantiek in Vlissingen arrangement en verblijf in een Luxe kamer met zeezicht en balkon
Laat de romantiek maar doorkomen en begin samen met een gezellige borrelplateau, geniet in een sfeervolle hotelkamer en in de ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met een glas heerlijke bubbels. Op de eerste avond is een romantisch 4-gangen à la carte diner inbegrepen en de andere avond is het misschien leuk ergens anders te dineren. Geniet van elkaar en boek dit mooie romantische arrangement in Vlissingen.

Wilt u graag nog meer inspiratie voor een romantisch weekendje weg in eigen land? Bekijk hier wat leuke artikelen!

Met romantische groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.