Wilt u er graag even lekker tussenuit maar vindt u een weekendje te kort? Kom dan eens een midweek genieten aan de kust, in het Heuvelland of in het natuurrijke Montferland. Ik heb voor u een TOP 3 Midweek Tips samengesteld waarbij u weer even helemaal kunt opladen.

Genieten van een midweek weg

Heeft u een drukke baan, kinderen die aan het puberen zijn of bent u er gewoon even aan toe om ertussenuit te gaan? Met deze TOP 3 Midweek Tips komt u weer even helemaal tot rust en gaat u ontspannen terug naar huis. Er zijn veel verschillende mogelijkheden aan de kust, in het Limburgse Heuvelland of in het mooie Gelderse Montferland. Pak de fiets en ontdek de prachtige omgeving. Of wilt u liever wandelen? Ook dan zit u goed met een midweek in één van deze regio’s. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van de hotelfaciliteiten en geniet u ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt. Daarnaast kunt u ’s avonds even bijkletsen met elkaar tijdens een smaakvol diner.

TOP 3 Midweek Tips

Lastminute Midweek aanbieding aan het strand in Egmond aan Zee
Lastminute Midweek aanbieding in Egmond aan Zee. Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee, van waaruit u kunt wandelen, fietsen, de stad Alkmaar kunt bezoeken of gewoon heerlijk kunt genieten van de rust van de zee en het strand.

Midweek aanbieding – genieten in het Zuid-Limburgse Valkenburg
Dit arrangement behoort ook zeker tot de TOP 3 Midweek Tips! In het gezellige Valkenburg een midweek genieten in een betaalbaar hotel! Vanuit dit hotel kunt u uitstekend uitstapjes maken, pak de fiets om door het Heuvelland te fietsen, ga een dagje shoppen in Maastricht of genieten een dagje bij Thermae 2000.

Montferlands midweek wandel arrangement – genieten in Gelderland
Een ontspannen midweek weg: Geen werk, geen verplichtingen, alleen maar ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Dat is het Montferlands midweek arrangement! Kom wandelen in het Montferland.

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.