3 Top programma’s als u op zoek bent naar een romantisch hotel en samen lekker een dag golfen! Een mooie combinatie van Romantiek en Golfen.

Slapen in Delft en Golfen in Rotterdam – Exclusief 2-daags Romantisch golfarrangement
Met deze exclusieve 2-daagse Romantische korte break overnacht u in Delft in een stijlvolle Casa en gaat u 9 holes golfen in het Kralingse bos in Rotterdam. Het arrangement is inclusief een heerlijke borrelplank en een fles bubbels in de Casa en een greenfee voor 9 holes golfen. Kortom, een mooie combinatie van romantiek en golfen.

Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel
Met het 2-daagse Golf Arrangement kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen diner in het kasteel, een dagje heerlijk golfen en u overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt. Kom ook genieten in dit schitterende kasteel.

Golfarrangement in België – 2-daags arrangement
Wilt u uw golfslag verbeteren? Dat kan op 1 van de 3 golfbanen in het Land van Herve. Zowel de beginnende als de ervaren golfer kan hier zijn of haar hart ophalen. Met de buggy kunt u naar de golfbanen toeren. Voor romantiek en golfen bent u hier aan het juiste adres!

Veel plezier met jullie romantisch golfweekendje!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl