Geniet van een de schitterende omgeving, bezoek de pittoreske dorpskern en verken de omgeving per punter, fluisterboot, rondvaartboot of kano. Aansluitend kunt u genieten van All you can eat pancakes, een uitgebreide buffet, barbecue of een uitgebreid 3-gangendiner.

Varen in Giethoorn

Tijdens dit heerlijke dagje uit in Giethoorn geniet u van een heerlijk ontvangst met koffie en boerenbrok, gaat u 2 uur varen in een rondvaartboot, fluisterboot of een kano en geniet u aansluitend van all you can eat pancakes, een uitgebreide BBQ, een heerlijk 3-gangendiner of een heerlijk buffet (vanaf 15 personen). Door de verschillende keuzes in dit arrangement is dit al mogelijk vanaf 1 persoon.

Programma mogelijkheden

U kunt kiezen uit een ochtendprogramma met start om 10.00 uur, een middagprogramma met starten om 11.30 uur, een afternoon programma met starten om 13.30 uur en een avondprogramma met starten om 16.00 uur. Zo zit er altijd een starttijd tussen die past binnen uw programma zodat u heerlijk kunt genieten van een dagje uit in Giethoorn!

Review: “Wij hebben een erg leuk teamuitje gehad. Eerst hadden we een warme ontvangst met 2 kopjes koffie of thee naar keuze, en een boerenbrok. Vervolgens gingen we 2 uur varen door Giethoorn en omgeving. Dit wat erg leuk. Tijdens de rondvaart vertelde de schipper ons over de geschiedenis en de bezienswaardigheden in Giethoorn. De dag werd afgesloten met een barbecue, met kwalitatief goed vlees. Ondanks de regen hebben we genoten: de boot was overdekt en de barbecue stond onder een grote parasol. En Giethoorn moet je minstens één keer in je leven bezocht hebben. Dit uitje kunnen zij zeker aanraden!”

Boek hier dit heerlijke dagje Varen en lekker eten in Giethoorn!

Redacteur