Lekker golfen?

Golfen is gezond, leuk, sportief, gezellig en telkens weer een uitdaging. Zeker als u een golfarrangement op een andere baan boekt zult u elke keer weer uitgedaagd worden. En heeft u tips nodig? Geen punt!

Check hieronder onze 3 populairste Golfarrangementen zomer 2021

3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land
Tijdens dit 3-daags Golfarrangement overnacht u 2 nachten in het hotel en kunt u 2 dagen golfen op een van de golfbanen in de buurt van het hotel. Er liggen 5 golfbanen in de buurt dus u kunt ook nog uw voorkeur aangeven. Kom ook een weekendje of juist op doordeweekse dagen heerlijk golfen en genieten in Brabant.

Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel
Ook deze aanbieding behoort tot de 3 populairste golfarrangementen van deze zomer. Met het 2-daagse Golf Arrangement kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen diner in het kasteel, een dagje heerlijk golfen en u overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt. Kom ook genieten in dit schitterende kasteel.

3 daags Golfarrangement en 2 nachten overnachten op een landgoed in Brabant + 2 Greenfees 18 holes
Beleef de rijkdom van de Brabantse natuur en boek dit 3 daagse golfarrangement met 2 greenfees om 18 holes te golfen. Een heerlijk actief weekend waarbij u ook nog eens heerlijk kunt overnachten op een prachtig landgoed! Voor de echte golfliefhebbers een fantastische golfbaanbieding.

Veel golfplezier!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl