Oud & Nieuw arrangement in Zeeland – TOP 3! Nog opzoek naar een leuk Oud & Nieuw arrangement? Willen jullie graag samen naar Zeeland? Wij hebben op dit moment nog beschikbaarheid voor leuke Oud & Nieuw arrangementen in Zeeland. Bekijk hier onze TOP 3!

Genieten op Walcheren in Zeeland met Live Muziek

Met Oud en Nieuw genieten op het Zeeuwse eiland Walcheren en verblijf in een heerlijk hotel in het centrum van Middelburg. U verblijft 3 dagen met op oudjaarsavond een luxe 4-gangen diner met live muziek en op nieuwjaarsdag een heerlijk nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels. Kom met uw geliefde of gezellig met vrienden genieten van dit Oud & Nieuw arrangement in Zeeland.

3-daags Oud en Nieuw arrangement - Genieten op Walcheren in Zeeland met Live Muziek

Oud & Nieuw arrangement in Zeeland

Op oudjaarsavond geniet u van een luxe buffet en tijdens de jaarwisseling is er een feestelijke toost met bubbels en oliebollen. Geniet in Zeeland en bezoek leuke Zeeuwse stadjes, maak een heerlijke strandwandeling en profiteer als hotelgast van een korting op de entree van het wellness center in het hotel. Bij dit hotel in het Zeeuwse Kamperland vindt u een goede mix van gezelligheid, ontspanning en comfort vlak bij de kust. Het hotel ligt in een natuurrijk gebied op het uiterste puntje van Noord-Beveland in Zeeland. U vindt dit hotel met BLUE Wellnessresort Zeeland tussen de stormvloedkering, het Veerse Meer en het Banjaardstrand.

Oud en Nieuw vieren in Zeeland? Geniet dan van dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement

Feestelijke avond met dinerbuffet, bubbels en bollen

Wilt u het jaar feestelijk afsluiten? Kom genieten van dit 3-daagse Oud & Nieuw arrangement in Zeeland. Verblijf 2 nachten en geniet op oudejaarsavond van een uitgebreid dinerbuffet met bubbels en bollen. Dit hotel geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komen gasten niet zomaar dineren en overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Kom ook nieuwjaar vieren in Zeeland in dit prachtige 4-sterren hotel.

Feestelijke avond met dinerbuffet, bubbels en bollen - Oud & Nieuw in Zeeland

Opzoek naar een ander leuk Oud & Nieuw arrangement? Kijk dan eens op: Nog weg met Oud & Nieuw?

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.