Bent u nog op zoek naar een oud en nieuw arrangement en wilt u een keer genieten van iets anders als een standaard a la carte 3-gangen diner? Dan hebben wij 3 leuke tips voor u! Pak uit tijdens oud en nieuw dit jaar en geniet in een van deze luxe hotels van feestelijke shared dining proeverijen!

Oud en Nieuw vieren in Drenthe – 3-daagse Aanbieding in Emmen met feestelijke shared dining proeverij op oudejaarsavond

Sluit het jaar feestelijk af en geniet onder andere van een feestelijke shared dining proeverij op oudejaarsavond en een nieuwjaarsontbijt! U verblijft in een splinternieuw hotel in Emmen. Dit is de ideale locatie om te genieten van een prachtige bosrijke omgeving, een bezoekje te brengen aan de dierentuin Wildlands maar ook lekker te winkelen in het knusse centrum van Emmen. De jaarwisseling wordt natuurlijk gevierd met bubbels en oliebollen. Het is heerlijk vertoeven in Emmen tijdens oud en nieuw!

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Zeeland met feestelijke proeverij op Oudejaarsavond met live muziek

Beleef op een van de mooiste plekjes in Zeeland aan het Veerse meer een onvergetelijke oud en nieuw! Op oudejaarsavond geniet u in dit moderne hotel van een feestelijke shared dining proeverij en op de andere avond van een 3-gangen shared dining diner, samengesteld door de chef. Tijdens de jaarwisseling vindt er een feestelijke toost plaats. Met de historische stad Middelburg op steenworp afstand bent u hier aan het juiste adres voor een paar dagen luxe en genieten in Zeeland. 

Oud & Nieuw in Scheveningen en overnachten in een Luxe hotel

Geniet tijdens de jaarwisseling aan de Hollandse kust in een luxe hotel in Scheveningen. Binnen 15 minuten bent u vanuit het hotel in de Hofstad Den Haag! De ideale uitvalsbasis om te genieten van een dagje strand en een dagje winkelen. Geniet 2 avonden van feestelijke shared dining proeverijen. De jaarwisseling wordt gevierd met een toost, bubbels en oliebollen! Na een heerlijke nachtrust staat er op nieuwjaarsdag een uitgebreid nieuwjaarsontbijt klaar met bubbels!

feestelijke shared dining proeverijen

Wat houden de feestelijke shared dining proeverijen in?

Shared dining houdt in dat er meerdere gerechtjes op uw tafel komen te staan, deze gerechtjes deelt u met uw tafelgenoten. U krijgt dus geen bord met 1, door u gekozen gerecht maar meerdere borden met diverse gerechtjes. Als het eten word geserveerd, ziet de tafel er uit als een feestje! Doordat er meerdere gerechtjes op uw tafel komen te staan, is dit de perfecte gelegenheid om iets anders te proberen als normaal. Zit er iets tussen wat u niet lust? Dan kunnen de anderen aan uw tafel ervan genieten. Kom genieten in een van deze hotels van een feestelijke shared dining proeverij!

Bekijk ook deze oud en nieuw arrangementen op de Wadden!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840