Wat gaat het dit jaar worden met Oud en Nieuw voor u? Nog zin om een mooi arrangement met Live Muziek te boeken? Wacht dan niet meer en boek snel 1 van deze 3 mooie trips want het zijn de laatste kamers!

Oud en Nieuw vieren met Sylvesterparty in de kapel

Ga spetterend het nieuwe jaar in met een feestelijk Oud en Nieuw Arrangement. Sluit 2018 af met een Sylvesterparty in de kapel van het kloosterhotel. Geniet van een oudjaarsbuffet en toost op het nieuwe jaar met bubbels.
Wacht niet meer en boek hier deze super mooie Oud en Nieuw aanbieding in Brabant!

Met Oud en Nieuw er 3 dagen op uit

Lekker genieten met Oud en Nieuw rondom Giethoorn en Nationaal Park de Weerribben en op Oudjaarsavond vanaf 20.30 uur is er een dansavond met live muziek! Zin in een feestelijk Oud en Nieuw? Dan is dit absoluut een aanrader.
Klik dit super mooie programma en er mag gedanst worden hier!

Vier oud en nieuw in Brabant

Wilt u ook lekker genieten van een oud en nieuw arrangement inclusief heerlijke diners en live muziek? Kom dan nu naar Brabant en geniet van dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement.
Klik en boek hier uw 4-sterren hotel en laat de DJ maar los gaan!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.