Hoera, de vakantieplannen kunnen gemaakt worden! Heerlijk om extra tijd met de kinderen door te brengen, wat een fijn vooruitzicht. Maar waar willen jullie de vakantie met elkaar gaan doorbrengen? Een onvergetelijke vakantie creëer je samen! Of je nu een verre reis maakt of lekker op vakantie gaat in eigen land; herinneringen met elkaar maken, is goud waard. De voorpret is minstens zo leuk, want waar gaat dit jaar de reis naartoe?

Gezellig een weekendje weg

Een paar dagen er tussenuit om lekker op te laden en te genieten van elkaar. Klinkt dat ook als muziek in jouw oren? Een weekendje weg kan de perfecte vakantie zijn om samen te ontspannen, spelletjes te spelen, lekker te eten en tijd samen door te brengen. Omdat het een relatief kortere periode is, is het extra fijn om de momenten die je met elkaar hebt zo goed mogelijk te benutten. Op vakantie in eigen land is daarom een absolute aanrader. Dan ben je niet onnodig veel reistijd kwijt en kan het ontspannen al snel beginnen. In Nederland hebben we niet alleen prachtige natuur, maar ook genoeg activiteiten die betrekking hebben op cultuur, recreatie en sport. Je kunt met elkaar een leuke stad bezoeken, uiteten en de mooie omgeving bewonderen. Er is genoeg te doen voor jong en oud!

Meer tijd voor elkaar

Zeg ‘ja’ tegen wat er écht toe doet en neem meer tijd voor elkaar. Sta even stil en geniet bewust van het nu, tussen alle hectiek van het alledaagse gezinsleven door. De mogelijkheden voor een weekendje weg zijn bijvoorbeeld bij Center Parcs eindeloos. Laat de boel de boel en ga er een heerlijk weekend op uit in eigen land. Wist je dat elk vakantiepark anders is, maar toch over het unieke Center Parcs concept beschikt? Kies je voor de prachtige stranden en lekker uitwaaien aan zee? Of genieten jullie meer van beboste gebieden om daar uren speelplezier te ervaren? Zelfs voor fiets-, vis- en skivakanties in Nederland ben je bij Center Parcs op het juiste adres. Bekijk nu de allerleukste ideeën voor een weekendje weg in Nederland. Heb je nog geen idee wat voor volwassenen en kids geschikt is om te ondernemen? Bekijk dan hier leuke arrangementen voor jong en oud ter inspiratie. Voor een onvergetelijke vakantie hoef je niet naar de andere kant van de wereld af te reizen; Nederland zit boordevol verborgen pareltjes en prachtige gebieden.

Weekendje weg naar Center Parcs
Weekendje weg naar Center Parcs

Ik ga op reis en neem mee…

Gezellige (bord)spellen om met elkaar te spelen, heerlijk leesvoer, comfortabele kleding om in te relaxen en vergeet de zwemspullen niet! Elk vakantiepark is anders, maar er kan sowieso worden genoten van een subtropisch zwembad en talloze activiteiten op het park. Bovendien liggen de parken in de mooiste natuurgebieden; het aftellen kan beginnen! En vergeet ook niet om de camera mee te nemen om al die gezellige momenten vast te leggen. Op vakantie in eigen land met kinderen wordt echt een feestje, geniet van elkaar en de gezellige tijd!

Weekendje weg naar Center Parcs
Vergeet je zwemspullen niet want elk park heeft een subtropisch zwembad.
Redacteur