Plan een weekendje weg met je vrienden en kom het Max Verstappen gevoel beleven! Jullie gaan onder andere F1 racen in een race simulator en een E-chopper tocht maken over de Veluwe. Jullie overnachten samen in een sfeervolle lodge op een recreatiepark in Voorthuizen.

Dit 3-daags Vriendenuitje op de Veluwe is inclusief:

  • Ontvangst met 2-gangen keuze lunch
  • F1 Grand Prix racen in een Race Simulator (30 minuten)
  • 1 uur Bowlen
  • 2 Uur toeren op een E-chopper (elektrische brommer)
  • Ribs & Wings eten
  • 2 Overnachtingen in een Lodge
  • 1x Een heerlijk ontbijt
  • Schoonmaakkosten

Max Verstappen gevoel beleven

Ga de uitdaging aan en probeer je vrienden te verslaan tijdens F1 Grand Prix racen in een race simulator! Op dit recreatiepark op de Veluwe bieden ze de meest moderne F1 Expercience van heel Nederland; de Racelounge! In die Racelounge staan state of the art F1 simulatoren van Fanatec die door alle professionele SIM racers van Nederland worden gebruikt. Het écht Max Verstappen gevoel beleeft u hier! Jullie krijgen eerst een paar minuutjes om te oefenen en daarna begint het echte werk! Daarnaast gaan jullie tijdens dit vriendenuitje een 2 uur durende E-chopper toer maken. Deze route van ongeveer 30 km brengt je rond een aantal mooie locaties op de Veluwe en door enkele pittoreske dorpjes die de omgeving te bieden heeft. Bovendien gaan jullie nog een uurtje bowlen in de sfeervolle bowlinggrot en ribs & wings eten.

Recreatiepark in Voorthuizen

Tijdens het vriendenuitje overnachten jullie in een lodge op een recreatiepark op de Veluwe, waar jullie het echte Max Verstappen gevoel beleven! De 6-persoons Lodges beschikken over 3 slaapkamers, 2 aparte douches, 2 toiletten en zijn van alle gemakken voorzien. Dit recreatiepark biedt veel mogelijkheden voor vertier; X-Cube (digitale escaperoom), quad rijden,  escaperoom, buggy rijden, workshop bier en burger, boerenbuitenspelen, pub quiz en nog veel meer! Vraag gerust naar de mogelijkheden om er een nog leuker vriendenuitje van te maken!

Bekijk ook dit vriendenuitje met een spannend schiettoernooi!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805