Dit jaar Noord-Holland ontdekken op de fiets tijdens een  3-daags weekend? Maak mooie fietsroutes door de prachtige natuur die Noord-Holland rijk is en waai lekker uit tijdens een wandeling op het strand. De perfecte provincie waar je het echte vakantiegevoel kunt opzoeken en ervaren!

Fietsvakantie in Zeeland 5 TIPS

Fietsarrangement rondom het Gooimeer in Noord-Holland

Een weekendje fietsen rondom het Gooimeer in Huizen. U krijgt een lunchpakketje mee na uw overnachting en stapt vervolgens de fiets op om verschillende fietsroutes te fietsen die verschillend zijn in afstand. Ontdek Noord-Holland in 3 dagen!

Ontdek Alkmaar en omgeving met het 3-daags Fietsarrangement vanuit een voormalig Gevangenis

Dit mooie hotel ligt in hartje Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee en dicht bij de bekende stad Amsterdam. Maak overdag mooie fietsroutes en pak ondertussen een terrasje mee in een van de gezellige steden nabij Alkmaar. Nog zin om een middagje te shoppen? Dan is dit de perfecte locatie!

3-daags Fietsweekend aan Zee – Ontdek de duinen in Egmond

Noord-Holland ontdekken op de fiets en ontdek ook het fraaie duingebied van Egmond aan Zee. Deze omgeving is uitermate geschikt voor fietstochten en nodigt dus uit om te komen fietsen. Fietsliefhebbers en strandliefhebbers opgelet, dit is dus dubbel genieten! Daarnaast ook nog eens vrij gebruik van het zwembad en de fitness!

Stapt u liever niet op de fiets maar wel zin om even lekker uit te waaien? Bekijk dan deze leuke arrangementen!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur