Vanaf 10 augustus zijn er weer mogelijkheden om lekker een paar dagen te genieten in Zeeland. Boek dit heerlijke hotel in Middelburg, een uitstekende uitvalsbasis om Zeeland te gaan ontdekken.

Fietsen, wandelen, bootjes kijken, terrasje pakken … Dat Zeeuwse gevoel deze zomer ook nog beleven?

Boek dan deze Fiets- en Wandeltrip in Middelburg!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.