Lekker een midweekje genieten in Giethoorn en de prachtige omgeving ontdekken per fiets of al wandelend? Profiteer dan nu van deze leuke Midweek aanbieding in Giethoorn. U gaat op 1 van de 5 dagen genieten van een 2 uur durende boottocht. Zelf varen met een fluisterboot of toch liever aan boord stappen van een rondvaartboot? Alles is mogelijk!

Het Hotel
Langs rustige polderwegen, met links en rechts natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen, rietlanden, weilanden, slootjes, meren, hier en daar een molen. Verblijf in het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben. U overnacht in een sfeervolle 2-persoonskamer met douche, toilet, televisie en telefoon. Tevens beschikt het hotel over een overdekte fietsenstalling en ruime parkeerplaatsen.

De Kamers
Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Review: “Wij hebben een heel mooi verblijf gehad. Het hotel was prima, netjes, vriendelijk personeel en lekker eten. De kamer was in orde maar wel klein.” Paul Michielsen geeft een 10!

Kom ook genieten van deze heerlijke Midweek aanbieding in Giethoorn!

Redacteur