Kerst vieren in een klein maar uitermate gezellig hotel op de Veluwe? Dit hotel heeft 17 kamers en ligt midden in het natuurgebied dus u kunt met dit 4-daagse kerstarrangement genieten met kerst in het hotel maar ook daarbuiten kunt u van alles ondernemen.

Beleef de hele Christmas Carol tijdens dit 4-daagse kerstarrangement
Inbegrepen is Kerstavond met borrel & bites, live muziek en volop kerst. Op beide kerstdagen een 4-gangen keuzediner en een entreekaart voor Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller-Muller Museum en natuurlijk 3 overnachtingen in een sfeervolle kamer met ontbijt. 

Heeft u zich om nog wat meer te ondernemen dan liggen andere bezienswaardigheden in de buurt zoals het Nederlands Tegelmuseum (Otterlo); Paleis het Loo en Apenheul (Apeldoorn); Openluchtmuseum en Burgers Zoo met Bush, Dessert en Ocean (Arnhem).

Een geweldige uitvalsbasis als u niet van groot houdt maar juist knus en kleinschalig!

Lees hier alles over deze speciale kerstaanbieding op de Veluwe.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.