Het betoverende hotel in Heemskerk is gelegen op een uitgestrekt 13e-eeuws landgoed. Dit bevat zowel een prachtig kasteel als het hotel, dat zich er 700 meter vandaan bevindt. Het prachtige gebouw van het hotel gaat terug tot 1225. Het wordt omgeven door weelderig groen.

Romantisch genieten
Het betoverende hotel NH Heemskerk Marquette in Heemskerk is gelegen op een uitgestrekt 13e-eeuws landgoed. Dit bevat zowel een prachtig kasteel als het hotel, dat zich er 700 meter vandaan bevindt. Het prachtige gebouw van het hotel gaat terug tot 1225. Het wordt omgeven door weelderig groen. In het kasteel is het ons restaurant ondergebracht en het biedt ook een spectaculaire setting voor congressen, bruiloften en feesten.

Het hotel NH Marquette is zowel per auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Zo kun je je terugtrekken in een landelijke omgeving, terwijl je toch binnen 25 minuten in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar bent.

Het Hotel
Het hotel NH Marquette, dat in 1984 aan het landgoed is toegevoegd, biedt talloze manieren om te ontspannen en te genieten zonder het hotelterrein te hoeven verlaten. Het hotel heeft 65 kamers, waaronder één luxueuze suite. Al onze kamers beschikken over een uitnodigend interieur, eersteklas voorzieningen en een eigen balkon of terras met pittoreske uitzichten op het bos.

NH Marquette

Het gedeelte van het hotel bevindt zich in een omgebouwde stal. Hierdoor kun je van een gastronomisch buffet genieten in een rustieke, maar verfijnde omgeving. Het restaurant van hotel NH Marquette biedt een nog chiquere setting voor dineren. Het serveert de verheven Nederlandse keuken in een historisch kasteel.

Omgeving
Net achter de parkeerplaats van het hotel bevindt zich een tennisbaan, waar je kunt genieten van een gratis potje tennis. Ondertussen staat je een scala aan verjongende activiteiten te wachten bij sauna en zwembad ‘de Waterakkers’, dat zich op slechts vijf minuten rijden van het hotel NH Marquette bevindt. Of overweeg eens een fiets te huren en naar het strand te fietsen, dat slechts een rustgevend ritje van tien minuten is.

Wilt u ook eens genieten van Romantisch Weekend op een Landgoed?

Redacteur