Kom heerlijk genieten van een nachtje weg in de badplaats Schoorl in Noord-Holland. U overnacht in een sfeervolle kamer en geniet daarnaast van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel is gelegen op een kwartier rijden van de kust dus na een heerlijke overnachting kunt u nog even uitwaaien op het strand!

Faciliteiten van het sfeervolle hotel tijdens het nachtje weg in Schoorl

In het souterrain van het sfeervolle hotel geniet u van rust en ontspanning. U vindt er een zwembad, sauna, stoomcabine, fitness en solarium. Daarnaast kunt u ook genieten in het Grand Café van een heerlijk seizoensmenu in een informele setting. Voor de liefhebber beschikt het hotel ook over een restaurant met Michelin ster! Dit stijlvol ingerichte restaurant met een sfeervolle open haard biedt een prachtig uitzicht op het uitgestrekte duingebied dat Schoorl rijk is. In het restaurant geniet u van een middag- of avondvullend programma met heerlijke gerechten uit het Smaak van Nederland menu.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van dit nachtje weg in Schoorl? Wacht niet langer en neem contact met ons op over de mogelijkheden. Kijkt u ook eens op: Hotelidee.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur