Een onvergetelijk weekend organiseren in Brugge samen met vrienden, familie of collega’s? Laat dat organiseren maar aan ons over, dan kunt u zelf voor de volle 100% genieten! Al meer dan 15 jaar organiseren wij verschillende groepsreizen door Europa, leuke uitjes en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. Hoe ziet uw ideale programma er uit in dit weekend? Laat het ons weten!

3-daags Middeleeuws Spektakel Brugge met Bierbrouwen en Rit in de paardentram door de stad!

Hoe gaan we dit regelen? Nou heel simpel! Bel ons op, geef uw wensen door en wij doen de rest!

 

 

 

 

 

Het arrangement bevat een voorbeeld programma die wij voor u hebben opgesteld, zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe he weekend eruit kan komen te zien. Draait u de activiteiten liever om, wilt u iets weglaten of juist iets toevoegen? Geen probleem! Wij maken graag een arrangement op maat die volledig aansluit bij uw wensen.

Klikt u hier om een voorbeeld programma van het leuke Middeleeuw spektakel in Brugge te bekijken!

Verschillende bestemmingen

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verblijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Wat maakt ons nou zo bijzonder?

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Benieuwd naar de mogelijkheden en zou u graag wat meer informatie ontvangen, bel of mail gerust dan helpen we u graag verder!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur