Plan met uw vrienden een gezellig mannenweekendje op de Veluwe! Geniet samen van een onvergetelijk mannenweekend met een escaperoom. Jullie overnachten samen op een activiteitenpark in het Gelderse plaatsje Dieren. De Veluwe is een prachtig natuurgebied, hier kunt met uw vrienden heerlijk genieten van de rust en leuke activiteiten ondernemen.

Inbegrepen in het mannenweekend met een escaperoom arrangement:

  • 1 Overnachtingen in een Finse Chalet
  • 1x Een heerlijk ontbijt
  • 1x Een heerlijk 3-gangen diner
  • Escaperoom
  • Escapetour

mannenweekend met escaperoom

Mannenweekend met escaperoom

Geniet samen met uw vrienden op de Veluwe van een gezellig mannenweekend met een escaperoom! Is jouw team in staat om de oude kolenmijn te doorkruisen en binnen het uur weer terug te zijn? En welk team ontsnapt het snelst tijdens deze spannende escaperoom? Hiernaast gaan jullie ook deelnemen aan een escapetour, jullie moeten zien te ontsnappen uit het bos! Na een spannende dag gaan jullie genieten van een verrukkelijk 3-gangen diner.

Activiteitenpark in Dieren

Tijdens dit gezellige mannenweekend met een escaperoom overnachten jullie samen in een van de Finse Chalets op dit veelzijdige activiteitenpark in Dieren. Achter de Finse chalets zit een poort die jullie directe toegang biedt tot de Veluwe! Willen jullie nog meer leuke activiteiten ondernemen tijdens die vriendenweekend in Dieren? Vraag gerust naar de mogelijkheden! Ze beschikken onder andere over 13 tennisbanen en een grote activiteitenhal van ca. 1500 m2. Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen.

Bekijk ook dit mannenweekend naar Kalkar!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405825