Tijdens dit mannenweekend met E-flyboarden overnachten jullie in een sfeervol 4-sterren hotel op de Sallandse Heuvelrug. Het is de perfecte manier om een leuk uitje; het E-flyboarden te combineren met lekker eten in het restaurant. Dit wordt gegarandeerd genieten met de mannen dus!

Mannenweekend met E-flyboarden

Altijd al eens willen vliegen op het water? Dat kan met dit mannenweekend! Ervaar zelf hoe het is om op 2 waterstralen, 2 meter hoog over het water te vliegen en gelijk het gevoel van ultieme vrijheid te ervaren. Uiteraard krijgen jullie eerst een instructie waarna jullie om de beurt heWeekendje wt water op zullen gaan. De rest kan toekijken vanaf het terras onder het genot van een lekker koud drankje en een heerlijk hapje. Klinkt goed toch? Heerlijk met de mannen een mannenweekend met E-flyboarden weg.

Overnachten in een hotel met faciliteiten

Het hotel waar jullie verblijven tijdens het mannenweekend met E-flyboarden is gevestigd in een luxe villa en wordt omringd door prachtige natuurgebieden. Na een spannende dag op het water komen jullie tot rust in dit hotel waar jullie ook gebruik kunnen maken van de sauna, wellnessfaciliteiten, binnenzwembad of de tennisbaan. In het restaurant genieten jullie van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner met Franse invloeden.

Na het lezen van dit helemaal zin om met de mannen weg te gaan? Wacht niet langer, neem contact met ons op en wij regelen de rest voor het perfecte mannenweekend met E-flyboarden!

Kijkt voor ons gehele aanbod ook eens op: Mannenweekend.nl!

Met vriendelijke groet
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405820

Redacteur