Luxe 5-daags Oud en Nieuw arrangement in Duitsland op een Kasteel

Vier de jaarwisseling op een historisch kasteel en kom genieten van dit luxe 5-daags Oud en Nieuw arrangement in Duitsland. Tijdens uw verblijf kunt u op meerdere dagen golfen (waarvan 1x in Polen),  staan er heerlijke buffetten voor u klaar en sluit u 2022 af met een knaller. Live muziek van een DJ, drankjes en vuurwerk maken het feestavond compleet!

Oud en Nieuw programma

Tijdens dit 5-daags luxe Oud en Nieuw arrangement in Duitsland komt het u aan niets te kort. Er staan een uitgebreid programma op de planning voor een fantastische jaarwisseling.

28 December:
Aankomst vanaf 14:00 uur
Heerlijk 3-gangen menu

29 December:
Uitgebreid ontbijtbuffet
Vrij golfen op de zomergreens
Heerlijk 3-gangen menu
Om 22:00 uur een 9-holes toernooi inclusief glühwein en brood

30 December:
Uitgebreid ontbijtbuffet
Busreis naar Polen + 18-holes greenfee voor Binowo Park Golf Club
Heerlijk 3-gangen menu

31 December:
Uitgebreid ontbijtbuffet
Galabuffet
Oud en Nieuw party inclusief DJ, drankjes en vuurwerk

1 Januari:
Nieuwjaarsontbijt

Hotelfaciliteiten

In ons hotel, direct gelegen aan de golfbaan, bieden wij u een unieke combinatie van golf en accommodatie. Het restaurant is gevestigd in de historische kamers van het statige kasteel Krugsdorf, direct naast het park en de golfbaan met een groot zonneterras. Laat u verleiden door de flair van het historische kasteel met uitzicht op onze eersteklas greens.

Tijdens uw verblijf overnacht u in één van onze comfortabele hotelkamers:

  • Eenpersoonskamer
  • Tweepersoonskamer
  • Familiekamer
  • Kasteel Suite 1
  • Kasteel Suite 2
  • Junior Suite

Golfend de jaarwisseling in gaan met dit 5-daags Luxe Oud en Nieuw arrangement in Duitsland!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.