Op zoek naar een leuk arrangement voor een Groepsuitje in Giethoorn? Dan is dit het ideale programma voor een dagje uit. De hele dag genieten van leuke activiteiten en uiteindelijk de dag afsluitend in Zwartsluis met een heerlijk diner waarbij je onbeperkt kan smullen van al het lekkers! Een dag vullend programma voor een kleine prijs, beter gaat het niet worden! Komt u ook genieten van dit leuke groepsuitje in Giethoorn?

Bij dit geweldige dagje uit in Giethoorn en Zwartsluis is inbegrepen:

  • Ontvangst in Giethoorn met 2 koffie/thee + appelgebak
  • Rondvaart in Giethoorn van 2 uur
  • Koffietafel met groentesoep in het restaurant in Giethoorn
  • In Zwartsluis 1 uur bowlen + 1 consumptie (geen sterk alcoholische dranken)
  • Live-Cooking (all you can eat) in Zwartsluis

Dit uitje is al te boeken vanaf 8 personen!

Erg leuk uitje, waarbij je de hele dag bezig bent. Goed eten en zeer vriendelijke mensen!

Live-Cooking (All you can eat)

Wie houdt van een culinaire verrassing en geen nee zegt tegen wisselende gerechten, is dit sfeervolle live-cooking restaurant een absolute aanrader. Restaurant de Combuijs biedt letterlijk voor elk wat wils.

In de Combuijs stelt u uw eigen menu samen. U kunt onbeperkt gebruik maken van de verschillende buffetten met een ruime keuze in verse broodsoorten, soepen, koude vis- en vleessoorten, sauzen en salades. De hoofdgerechten komen letterlijk uit de open keuken, waar onze chef-kok deze à la minute voor u bereidt, zoveel en zo vaak u wenst. De gerechten in de Combuijs wisselen dagelijks. U kunt het diner afsluiten met een dessert van een speciale ijskaart.

Hoe gaat jullie dagindeling er uit zien?

Ontvangst in Giethoorn en rondvaart
10.00 uur
Aankomst bij ons restaurant in Giethoorn het Venetië van ’t Noorden waar u start met 2 kopjes koffie of thee met appelgebak en slagroom.

11.00 uur
Een rondvaart van 2 uur door het bijzondere dorp Giethoorn met al z’n mooie bruggetjes, over het meer ’t Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.

Koffietafel – bowlen – live cooking diner
13.15 uur
Teruggekomen bij ons restaurant in Giethoorn staat er een uitgebreide koffietafel voor u klaar met goedgevulde groentesoep, waarbij u onbeperkt koffie thee of melk kunt gebruiken.

14.15 uur
Een uurtje vrij te besteden, om de benen te strekken en eventueel één van de vele musea en/of de pottenbakkerij te bezichtigen.

15.15 uur
Vertrek op eigen gelegenheid vanuit Giethoorn naar Zwartsluis (± 12 km.) voor het vervolgprogramma.

16.00 uur
Aangekomen in Zwartsluis gaat u een uurtje ontspannen bowlen onder het genot van een consumptie.

17.30 uur
Ter afsluiting van een enerverende dag kunt u na het bowlen genieten van een heerlijke live-cooking (all you can eat) in de Combuijs.

19.30 uur
Afsluiting

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur