Bent u voor kerstavond nog op zoek naar een leuke locatie waar u lekker kunt eten en kunt blijven slapen in een unieke chalet? Bekijk dan dit leuke kerstarrangement in Dieren! Geniet op Kerstavond van een heerlijk 4-gangen diner, overnacht in één van de leuke chalets aan de rand van de Veluwe en geniet in de ochtend van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Even helemaal niks doen en laat u lekker verwennen! Vier dit jaar Kerst op de Veluwe!

Bij deze 2-daagse Kerstaanbieding op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst op 24 december vanaf 15:00 uur
  • 1x Een heerlijk 4-gangen kerstdiner
  • 1 Overnachting in een Finse chalet
  • 1x Een uitgebreid ontbijt

Maak prachtige wandelingen in deze mooie omgeving, want vanuit uw chalet staat u met 10 stappen op de Veluwe!
Geniet van de diverse natuur, mooie heidevelden en haal een frisse neus nadat u heeft genoten van een heerlijk ontbijt in het restaurant.

Kerstaanbieding

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Het concept van dit activiteitenpark in Dieren is al ruim 25 jaar het aanbieden van activiteiten en kort verblijf in een aantrekkelijke omgeving. Families, vrienden of collega’s samenbrengen door grenzen te verleggen in een beschermde omgeving. Zowel indoor als outdoor maar ook in de nabije omgeving als de bossen van de Veluwezoom en de delta van de IJssel.

Bekijkt u ook dit super toffe arrangement in Alkmaar!

Kom met de feestdagen naar Dieren en vier Kerst op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840

Redacteur